IMC Weekendschool
Samen maken we toekomst
Nu leren
wat later is

Om te kunnen weten wat je later wilt worden, moet je eerst de wereld leren kennen. IMC Weekendschool laat jongeren kennis maken met uiteenlopende toekomstperspectieven, zodat ze hun voorkeuren, talenten en levensvaardigheden kunnen ontwikkelen. Kinderen die IMC Weekendschool onderwijs hebben gevolgd, hebben daar hun leven lang profijt van.

Magische momenten

Wekelijks ontstaan er magische momenten tussen kinderen en gastdocenten. IMC Weekendschool is er helemaal op ingericht om dat voor duizenden kinderen per week te faciliteren. Door de gehele website delen leerlingen hun magische momenten. 

Een website voor nu en de toekomst

Om de energie van de leerlingen te versterken is de huisstijl verrijkt met nieuwe frisse kleuren en een modern lettertype. Dankzij intuïtieve navigatie zijn de vele verschillende doelgroepen binnen 1 à 2 klikken op de gewenste plek. Samen met IMC Weekendschool ontwikkelde we een rijke gevarieerde set aan bouwstenen waarmee ze in toekomst zelf pagina’s kunnen maken. Samen maken we toekomst. 

Klant aan het woord
Mark de Vries
Senior communicatiemedewerker
IMC Weekendschool (Projectleider)

“Dankzij Duet’s creativiteit hebben we met onze nieuwe website een enorme stap gezet. Magische momenten gevangen in verhalen en beelden nemen bezoekers mee op een expeditie door ons onderwijsconcept en stichting. In een prachtige vormgeving en nieuwe huisstijl worden bezoekers uitgedaagd om mee te doen of bij te dragen.

 

Niels, Colin en het gehele Duet-team hebben zich bewezen als een bron van energie, flexibiliteit en proactief denken. We krijgen van alle kanten positieve reacties en zijn zelf ook enorm blij met het resultaat.”

volgende
volgende
volgende
volgende
volgende