VINTURA
Meaningful impact
De mensen achter Vintura

Creating meaningful impact in healthcare & life sciences, is wat centraal staat in de nieuwe website van Vintura. Duet was ook verantwoordelijk voor de vorige website en we zijn trots dat we gevraagd zijn om ook de nieuwe website te realiseren. Na een workshop met het gehele MT, hebben we alle eisen en wensen vertaald tot wireframes (UX), daarna volgde het Visual Design en de complete technische realisatie.

Belangrijke uitgangspunten voor Vintura waren; alle meertalige content migreren en ontsluiten uit de vorige website, grote uitdagende vraagstukken een prominente plek geven en stimuleren van contact leggen met een specialist. 

Het gehele concept van de website is om de mensen achter Vintura te laten zien. Specialisten koppelen aan specifieke content om Vintura neer te zetten als thought leaders binnen de healthcare en life sciences industrie. De homepage toont daarom de 3 belangrijkste thema’s met daarbij een relevant persoon. Daarnaast is het mogelijk om door andere thema’s/vraagstukken te zoeken. Iedere pagina is door Vintura zelf op te maken middels speciaal ontworpen building blocks. De meeste building blocks beschikken over een beeld element zodoende zijn de meeste pagina’s visueel en is het eenvoudig om de informatie tot je te nemen. 

volgende
volgende
volgende
volgende
volgende